MenuSluit menu
Ontdek Onze Oplossingen

Ontdek onze oplossingen

Groot of klein, voor elk organisatie bestaat een oplossing. Vending machines zijn soepautomaten voor grote volumes, big boxes helpen dan weer iedereen ongeacht hoeveel soepjes je bedrijf per dag drinkt. Niet zeker wat jouw organisatie, bedrijf, horeca-zaak op het lijf geschreven is? Vraag het aan onze Royco-expert en deze komt langs om samen tot de ideale oplossing te komen.

Vraag hier je oplossing op maat

Royco in handige grootverpakking!

Krijg je niet genoeg van Royco soepjes, dan hebben we voor jou de oplossing: onze Royco Big Boxen. Soigneer je gasten en maak de Royco-ervaring helemaal af met onze handige accessoires. Stuk voor stuk slimme pauze-oplossingen om te genieten van onze heerlijke soepen in iets kleinere volumes. Want élke Belg verdient het perfect Royco-momentje.

 

Ontdek onze Big Boxen

ringsCreated with Sketch.

Vending voor dat ietsje méér

Vliegen de zakjes Royco erdoor? Dankzij onze professionele vending soepautomaten geniet je ook in grote volumes van een dampende tas Royco soep. En dat met gewoon één duw op de knop.

We bieden verschillende betaalsystemen aan voor jouw medewerkers. Kies uit jetons, muntsysteem, cashless systeem of gewoon gratis Royco soep! 

 

Ontdek onze soepautomaten

 

Cashless Q-line

Cashless Q-line

verse groentjes

Nood aan een oplossing op maat?

Let's get personal en stel jouw specifieke vraag via ons contactformulier.