MenuSluit menu
TerugGratis Royco-producten?  Dat zit goed!

Gratis Royco-producten? Dat zit goed!

Spaar voor gratis Royco-producten én maak kans op een XL-zitzak

Royco drinken, drinken en blijven drinken: want met elke verpakking Royco die in jouw bedrijf wordt geopend, kun je sparen voor gratis Royco soepen of onze lekkere Royco cacao. En onder de deelnemers van onze spaaractie verloten we ook nog eens een gratis XL-zitzak. Dé ultieme plek om jullie pauze te laten werken.

Benieuwd voor welke gratis producten je kunt sparen?

Zo werkt onze spaaractie

Op een verpakking van onze soepen vind je een geel lipje. Deze lipjes plak je op onze spaarkaart. De producten die je overplakt, heb je allemaal bij elkaar gespaard. Stuur vervolgens de kaart naar ons op. Als je ook de schiftingsvraag op de spaarkaart hebt beantwoord, maak je automatisch kans op de XL-zitzak voor op jouw kantoor.

Veelgestelde vragen

Tot wanneer loopt de actie?

Deze spaaractie is geldig t.e.m 31/03/2024 & zolang de voorraad strekt. Spaarkaarten die tot en met deze datum worden opgestuurd, vallen nog binnen de actie!

Welke producten kan ik sparen?

Een gedetailleerd overzicht van de te sparen producten vind je op de spaarkaart.

Voor wie is deze actie bedoeld?

Deze actie is bedoeld voor bedrijven, ondernemers, maar ook freelancers die in het thuiskantoor van hun Royco-soep genieten. Je hebt daarom een btw-nummer nodig om mee te kunnen sparen.

Waarheen stuur ik de spaarkaart?

Vul de spaarkaart volledig in en stuur ze tot en met 31/03/2024 op naar Royco B2B Spaaractie c/o NewWorld Maalbeekweg 61 1930 Zaventem

Wanneer krijg ik mijn gratis producten?

Wij controleren de ingevulde spaarkaart, daarna zal je binnen de 6 weken de gratis producten ontvangen.