MenuSluit menu
TerugRoyco soep tomaat basilicum en pijnboompitten
Nieuw!

Tijdens sommige pauzes verdien je gewoon iets extra.

Heb je net een verschrikkelijk moeilijke presentatie moeten geven? Ben je eindelijk uit een neverending meeting ontsnapt? Of heb je exact 5 minuutjes tussen twee zoom sessies terwijl je thuis twee peuters moet entertainen en de hond moet tegenhouden om de goudvis op te eten? Tijdens sommige pauzes heb je gewoon iets extra verdiend. Zoals één van onze twee heerlijke Royco Extra Soepjes die je verwennen met echte groenten, een extra verrassend ingrediënt en een extra intense smaak die zorgt voor extra portie comfort in elke tas. Zo kan je er weer extra tegenaan.

Royco Extra Pompoen Zoete Aardappel

Royco pompoen zoete aardappel

Verrassing! Er is een nieuwe telg in de Royco Extra-familie. De Royco Extra Pompoen-Zoete aardappel is pure verwennerij in een soeptas. Wie zoet is, krijgt lekkers en dus gaven we onze klassieke pompoensoep het gezelschap van een extra ingrediënt: zoete aardappel! Samen vormen ze het goudgele duo dat, zelfs op de meest grijze herfstdag, jouw pauze instant opvrolijkt.

Royco Tomaat Basilicum Pijnboompitten

Royco Tomaat Basilicum Pijnboompitten

Een tomatensoepje is lekker. Een tomatensoepje met basilicum is lekkerder. Maar een tomatensoepje met basilicum én pijnboompitten is gewoon extra lekker. En extra snel klaar. Gewoon kokend water toevoegen en de aroma’s beginnen even hard naar je neus en smaakpapillen te roepen als een marktkramer op een Italiaanse versmarkt. BUONISSIMO! Dat wordt extra aftellen naar de pauze.