MenuSluit menu
TerugRoyco Extra
Nieuw!
Tijdens sommige pauzes verdien je gewoon iets extra.

Heb je net een verschrikkelijk moeilijke presentatie moeten geven? Ben je eindelijk uit een neverending meeting ontsnapt? Of heb je exact 5 minuutjes tussen twee zoom sessies terwijl je thuis twee peuters moet entertainen en de hond moet tegenhouden om de goudvis op te eten? Tijdens sommige pauzes heb je gewoon iets extra verdiend. Zoals één van onze twee heerlijke Royco Extra Soepjes die je verwennen met echte groenten, een extra verrassend ingrediënt en een extra intense smaak die zorgt voor extra portie comfort in elke tas. Zo kan je er weer extra tegenaan.

Royco Extra Wortel Gember

Royco Extra Wortel Gember

Onze lekkere, zachte wortelsoep wist eerst niet goed wat ze meemaakte toen we dit extra exotisch ingrediënt toevoegden. Maar ze was wel meteen wakker. Want gember geeft een zalige kick aan wortelsoep en maakt ze extra pittig. De perfecte pauze dus na een pittige presentatie of een meeting met die iets té pittige collega. Wedden dat je erna terug extra ontspannen begint?

Royco Tomaat Basilicum Pijnboompitten

Royco Tomaat Basilicum Pijnboompitten

Een tomatensoepje is lekker. Een tomatensoepje met basilicum is lekkerder. Maar een tomatensoepje met basilicum én pijnboompitten is gewoon extra lekker. En extra snel klaar. Gewoon kokend water toevoegen en de aroma’s beginnen even hard naar je neus en smaakpapillen te roepen als een marktkramer op een Italiaanse versmarkt. BUONISSIMO! Dat wordt extra aftellen naar de pauze.