MenuSluit menu
TerugRoyco snacks
Nieuw!

Bravo! Drie Italiaans geïnspireerde Royco Snacks om eindelooos te combineren

Pauze werkt. Zeker als jij kan kiezen waar, wanneer én met welke Royco Snack.

Dankzij de Italiaans geïnspireerde maaltijdsnacks van Royco verveel jij je geen moment. Onze pastasnacks komen in een handige cupverpakking waardoor je ze overal mee naartoe kan nemen. Pauzeer met Royco op het werk, thuis in je zetel of in je kampeerbusje onderweg naar destination unknown. Het enige wat jij moet doen, is de waterkoker aanzetten en kiezen welke heerlijke smaak je deze keer gaat eten.

Regelmatig pauzeren doet wonderen. Gun jezelf dus af en toe een momentje van welverdiende rust, weg van je scherm of vaste werkplek. Een vijfminutenpauze kan al voldoende zijn en duurt net lang genoeg om te genieten van een Royco soepje. Maar soms heb je nood aan een langere pauze of heb je zin in meer dan een tas soep, toch? Voor die XXL-rustmomenten zijn er de Royco Snacks. Drie maaltijdsnacks in een handige cup om lekker lang van te smullen. Je kan kiezen tussen drie Italiaans geïnspireerde smaakmakers voor de ultieme variatie.

Effe lekker genieten? Ja toch! Kies uit deze drie pastaklassiekers.

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Een warme beker gevuld met smeuïge pasta, gesmolten kaas en gebakken stukjes varkensvlees. Is dat ook spek naar jouw bek? Giet dan snel kokend water bij je Royco Snack Pasta Carbonara en geniet van dit Italiaans feestmaal waar je maar wil. Onderweg of in de zetel? Geloof ons, het smaakt altijd!

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Hét pastagerecht waarmee de Italianen de wereld veroverden, en jij de harten van je collega’s of huisgenoten. De geur van deze maaltijdsnack neemt jullie namelijk mee tot in de hak van de Italiaanse laars en terug. Sharing is caring? Deze Royco Pasta Bolognese met heerlijke groenten is eigenlijk te lekker om te delen, hou hem dus lekker voor jezelf.

Royco Pasta Tomaat Mozzarella

Pasta Tomaat Mozzarella

Sappige tomaten en smeuïge mozzarella, mi amore! Dit Italiaans geïnspireerde topduo vormt het perfecte smaakhuwelijk. Zeg ook volmondig ‘si!’ tegen de nieuwe Royco Pasta Tomaat Mozzarella en kijk hoe het water in je waterkoker spontaan begint te dansen van enthousiasme. 

Effe pauzeren!

Geniet ongestoord van jouw Royco-pauze met deze screensaver.

Terug aan het werk
soup cupsoup cupsoup cupsoup cupsoup cupsoup cupsoup cup
soup cup
Hallo! Ik neem even pauze.
Kom nog eens terug binnen: